Junami opent 15e verkoopseizoen!

Alweer voor de 15e keer is de nieuwe oogst van het premium appelras Junami geplukt en worden verkoopplannen gemaakt. De appels hebben dit jaar een prachtige rode kleur en de oogst is uitstekend van kwaliteit. De Junami fruittelers hebben met hun inzet, kennis en kunde wederom een top appel geteeld. De opbrengst is zoals verwacht en gepland, met een goede maatvoering, uitstekende hardheid en Brix waarde. 

 

Start verkoopseizoen

“De smaak, maatvoering, hardheid en kleur zijn echt uitstekend te noemen dit seizoen!”, zegt Philip Smits, directeur van Inova Fruit BV. “Een van de belangrijkste kenmerken van de Junami appel is dat het een uitstekend uitstalleven en bewaarbaarheid heeft en dus tot laat in het seizoen beschikbaar kan zijn.”

Junami is verkrijgbaar via The Greenery, Fruitveiling Zuid-Limburg, Koninklijke Fruitmasters. Zij zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe verkoopseizoen, welke van start zal gaan in week 44 bij diverse retailers en groenten- en fruitspecialisten.

 

Have a Junami break and feel great

Om de naamsbekendheid nog verder te vergroten en daarmee de verkoop van Junami kracht bij te zetten worden er ook dit verkoopseizoen een scala aan promotionele acties in gang gezet. Dit jaar gericht op het geven van een ‘complimentje aan jezelf’. Je voelt je fit, bent goed bezig en lekker actief. Houd hiervoor deze website en de Facebookpagina (https://www.facebook.com/junamibreak/) in de gaten. Diverse leuke breaktips, acties en weetjes & feitjes over de teelt en telers komen hier voorbij. Volgende week start de promotie via een radiocampagne op Q-music en Sky Radio.