Junami® Sporthanddoek Spaaractie

Actievoorwaarden
 1. Deze Junami® Sporthanddoek Spaaractie loopt van vrijdag 1 mei 2020 tot en met maandag 31 augustus 2020.
 2. De Junami® Sporthanddoek Spaaractie is geldig voor iedereen woonachtig in Nederland.
 3. Je kunt de Junami® spaarkaarten downloaden op onze Junami website. Of hebben ontvangen via je groenten- en fruitspeciaalzaak.
 4. Koop 12 Junami® appels. Op elke appel vind je een klein Junami® appelstickertje. Ook het Junami-AH stickertje mag op de Junami® spaarkaart worden geplakt. In totaal dien je twaalf (12) Junami® stickertjes op de Junami® spaarkaart te plakken, om mee te doen met deze spaaractie.
 5. Of koop vanaf 11 mei een Junami® zak in de winkel met daarop 1 grote Junami® actiesticker. Ook de Junami® actiesticker op de AH-zak mag op de Junami® spaarkaart worden geplakt. In totaal dien je twee (2) grote Junami® actiestickers op de Junami® spaarkaart te plakken, om mee te doen met deze spaaractie.
 6. Je kunt maximaal 1 Junami® Sporthanddoek Spaaractie per adres insturen.
 7. Junami® appel behoudt zich ten alle tijden het recht om de originele volle spaarkaart bij de deelnemer op te vragen om deze op echtheid te controleren. Vanzelfsprekend worden valse appelstickers niet getolereerd, alleen de echte appelstickers van de zak of losse appel. (Volle) spaarkaarten afkomstig van andere websites zijn niet geldig.
 8. Volle spaarkaarten mogen slechts 1 x ingevoerd worden. Iedere ingestuurde spaarkaart wordt door ons gecheckt op fraude, echtheid of kopie.
 9. Alle volle Junami® Spaarkaarten kun je uploaden via junamibreak.nl. Je mag je volle spaarkaart ook per post in een envelop versturen naar (a.u.b. voldoende frankeren): Inova Fruit BV, Veemarktkade 8, 5222 AE ’s-Hertogenbosch. Vergeet niet uw contactgegevens mee te sturen.
 10. Junami® appel stuurt kosteloos de sporthanddoek naar een adres in Nederland.
 11. Na afloop van de actieperiode komen je gespaarde Junami® spaarkaarten te vervallen.
 12. Losse Junami® stickertjes en volle Junami® spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waardecompensatie.
 13. Junami® appel en Inova Fruit BV zijn niet aansprakelijk voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen als gevolg van gebruik of inzet van de sporthanddoek.
 14. Junami® behoudt zich het recht om de actievoorwaarden op elk moment te wijzigen en/of de actie te beëindigen.
 15. Actie is geldig binnen de limieten van onze beschikbare voorraad. Op = op!